شکایت دختری که در ماشین مهدی قائدی بود
به گزارش اولی ها: دختر خانمی که در ماشین مهدی قائدی حضور داشته است از راننده ماشین شکایت کرده است!

شکایت دختری که در ماشین مهدی قائدی بود
اخیرا در تصادفی که خودروی ام وی ام در بوشهر داشت، مهدی قائدی به شدت آسیب دید و احمدرضا شاکر بازیکن تیم آبی پوشان ماندگار هم از دنیا رفت.
تازهترین خبرها حکایت از شکایت خانواده مرحوم شاکر از راننده خودروی ام وی ام دارد. طبق کروکی پلیس که در رسانهها هم منتشر شد، مهدی قائدی ستاره استقلال پشت فرمان بود.
اگر این مسئله از سوی پزشک قانونی هم تائید شود، در آن صورت مشکل بزرگی برای بازیکن استقلال پیش میآید چراکه او بدون گواهینامه پشت فرمان نشسته بود.
حالا تازهترین خبر از این تصادف جنجالی آن است دختری که در ماشین حضور داشته، به عنوان شاکی جدید، شکایت کرده است. دنده این خانم در تصادف شکسته و قصد دارد دیه بگیرد.
همچنین بخوانید: مهدی قائدی بازیکن استقلال بر اثر سانحه رانندگی راهی بیمارستان شدبرای شارژ رایگان همراه اول ، ایرانسل و رایتل کلیک کنید .
loading...
loading...
tweet