تبلیغات

طرز تهیه آش ماشاب

طرز تهیه آش ماشاب مجموعه: آموزش انواع غذاها درست کردن آش ماشاب,طرز درست کردن آش ماشاب

طرز تهیه آش ماشاب قم؛ یک خوشمزه پاییزی

در این مطلب می خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می شود. این آش خوشمزه را خصوصاً در فصل پاییز از دست ندهید.

مواد لازم برای آش ماشاب :

گوشت گوسفند پخته و ریش شده  200 گرمماش یک و نیم پیمانه لوبیا چشم‌ بلبلی  نصف پیمانه برنجنصف پیمانه گندمنصف پیمانهسیب‌ زمینی نگینی خردشدهیک عددکدو حلوایی نگینی خردشدهیک پیمانهعدسیک پیمانهپیاز سرخ شدهسه عددزردچوبه، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازمآب گوشتبه میزان لازمکشک و نعناعبه میزان لازم

طرز تهیه آش ماشاب :

برای تهیه ماشاب خوشمزه ابتدا باید ماش، لوبیا چشم‌ بلبلی، عدس، برنج و گندم را بشویید.

سپس آن ها را داخل قابلمه ای بریزید.

پیاز سرخ شده را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل و به میزان کافی آب، داخل قابلمه بریزید.

حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید و مواد پخته شود.

در اواسط پخت، کدو حلوایی و سیب زمینی و آب گوشت را اضافه کنید.

حرارت را ملایم کنید تا آش جا بیفتد.

یکی از نشانه های جا افتادن آش، این است که پوست ماش روی سطح آش دیده شود.

هنگامی که آش جا افتاد و خواستید سرو کنید، نیمی از گوشت ریش شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.

می توانید نیمی دیگر از گوشت را به همراه کشک و نعناع داغ برای تزیین استفاده کنید.

منبع : khorasannews.com

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار