تبلیغات

طرز تهیه نان تابه‌ای با شیره انگور

وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه یک نان خوشمزه با شیره انگور آموزش داده شده است. 

مواد لازم:

 شیره انگور ۱/۲ پیمانهبکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوریتخم مرغ ۱عددنمک خیلی خیلی کمآرد ۱ پیمانهطرز تهیه نان تابه ای با شیره

طرز تهیه:

تخم مرغ و شیره و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرد و کم کم آرد الک شده را اضافه می کنیم .بسته به نوع آرد شاید همه آرد مصرف نشود . تا جایی آرد را اضافه می کنیم که خمیر نه شل و روان باشد و نه سفت. ماهیتابه را داغ وکمی چرب کرده و مواد را داخل آن می ریزیم و در ماهیتابه را میگذاریم و روی حرارت ملایم برای چند دقیقه قرار می دهیم تا زمانیکه روی خمیر حباب بزند . سپس با کفگیر خمیر را برگردانده تا روی آن هم بپزد. می توان با خلال دندان یا چنگال تست کرد که داخل نان پخته یا نه.

نکته:

1. می توان نصف آرد و نصف آرد برنج اضافه کرد که خوشمزه تر می شود.

2. می توان شیره خرما و یا شیر را جایگزین کرد. در صورت جایگزینی شیر دو یا سه قاشق شکر هم به مواد بالا اضافه می شود.

3. می توان روی نان تابه ای وقتیکه داغ است کمی شیره ریخته تا جذب نان شده وخوشمزه تر شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار