تبلیغات

آموزش درست کردن نان تابه ای با شیره انگور خوشمزه

آموزش درست کردن نان تابه ای با شیره انگور خوشمزهآموزش درست کردن نان تابه ای با شیره انگور خوشمزه 

امروز برای شما طرز تهیه نان خوشمزه و مقوی را داریم که در تهیه آن شیره انگور به عنوان ماده اصلی وطعم دهنده بهره گیری شده هست. در این مقاله آموزش درست کردن یک نان خوشمزه با شیره انگور آموزش داده شده هست.

مواد لازم:
شیره انگور ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱عدد
نمک خیلی خیلی کم
آرد ۱ پیمانه

طرز تهیه:

تخم مرغ و شیره و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرد و تدریجی آرد الک شده را اضافه میکنیم .بسته به نوع آرد شاید همه ي آرد مصرف نشود . تا جایی آرد را اضافه میکنیم که خمیر نه شل و روان باشد و نه سفت. ماهیتابه را داغ وکمی چرب کرده و مواد را داخل آن می ریزیم و در ماهیتابه را می‌گذاریم و روی حرارت ملایم برای چند دقیقه قرار می دهیم

تا زمانیکه روی خمیر حباب بزند . سپس با کفگیر خمیر را برگردانده تا روی آن هم بپزد. می توان با خلال دندان یا چنگال تست کرد که داخل نان پخته یا نه.

نکته:

1. می توان نصف آرد و نصف آرد برنج اضافه کرد که خوشمزه تر میشود.

2. می توان شیره خرما و یا شیر را جایگزین کرد. در صورت جایگزینی شیر دو یا سه قاشق شکر هم به مواد بالا اضافه میشود.

3. می توان روی نان تابه ای وقتیکه داغ هست کمی شیره ریخته تا جذب نان شده وخوشمزه تر شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار