تبلیغات

طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی شکم پُر

ماهنامه سرآشپز - ارشیا عظیم پور: برای آخر هفته تان یک سالاد هیجان انگیز درست کنید.

مواد مورد نیاز:

گوجه فرنگی: 4 عددساقه کرفس: 1 شاخههویج: 1 عددگردو: 100 گرمجوانه ماش: 7 قاشق سوپخوریسیر: 1 حبهپیاز کوچک (نگینی خرد شده): 1 عددجعفری (خرد شده): 4 قاشق سوپخوریآب لیمو ترش: به میزان لازمزعفران دم کرده: 1 قاشق چایخورینمک و فلفل سیاه: به میزان لازمروغن زیتون: 3 قاشق سوپخوریلیمو ترش تازه: به میزان لازم
 سالاد گوجه فرنگیروش تهیه:

1. ساقه کرفس، هویج، گردو، نیمی از جوانه ماش و سیر را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد پیاز و جعفری را به آن افزوده و پوره کنید.

2. آب لیمو ترش، روغن، زیتون، زعفران، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

3. سر گوجه فرنگی را با استفاده از چاقویی جدا کنید و داخل آن را به وسیله 1 قاشق چایخوری خارج کنید.

4. گوجه فرنگی را با مواد آماده شده پر کنید. سپس بقیه جوانه ماش را روی آن ریخته و سر گوجه فرنگی را روی آن بگذارید. (تمام مواد را به این صورت آماده کنید.)

5. گوجه فرنگی پر شده را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید، بعد با لیموترش تازه سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار