تبلیغات

طرز تهیه پلوی ساده با طعم هل و میخک

طرز تهیه پلوی ساده با طعم هل و میخک

پلوی ساده برنج یکی از غذاهای ساده و اصلی ایرانیان است که طعم و مزه آن به نوع و مرغوبیت برنج بستگی دارد. البته می توان پلو را با ادویه ها مخصوص طعم دار کرد. در این مطلب طرز تهیه پلوی میخک و هل را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای پلوی ساده با طعم هل و میخک

برنج؛ 200 گرم یا یک پیمانه

آب مرغ؛ 3 قاشق سوپ خوری

هل؛ 4 عدد

میخک؛ 2 عدد

زعفران ساییده شده؛ یک چهارم قاشق چای خوری

آب؛ 2 پیمانه

طرز تهیه پلوی ساده با طعم هل و میخک طرز تهیه پلوی ساده با طعم هل و میخک

برنج را به روش معمول همراه مقداری نمک چند ساعت در آب خیس کنید؛ سپس آب مرغ را در کاسه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. پس از آن هل و میخک را به صورت درسته اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید.

برنج خیس شده را همراه 2 پیمانه آب، زعفران و طعم دهنده ها (هل و میخک) و همچنین درصورت نیاز نمک، داخل قابلمه ای بریزید و بعد از اضافه کردن کمی روغن، روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب آن به جوش آید و بالاخره تمام شود.

دم کنی را روی قابلمه بگذارید و مدت یک ساعت برنج را دم کنید.

طرز تهیه پلوی ساده با طعم هل و میخک

نکات تکمیلی در مورد پلوی ساده

پلوی ساده جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
پلوی ساده را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پلوی ساده با طعم هل و میخک

منبع : آشپزی آکا

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار