تبلیغات

طرز تهیه حلیم مرغ

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: حلیم یکی از خوشمزه ترین و کامل ترین غذاهاست. در این مطلب طرز تهیه حلیم مرغ خوشمزه را آموزش داده ایم.


میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم:

ران مرغ: 2 عددسینه مرغ: 3 عددگندم پوست کنده: یک و یک دوم پیمانهآب: به مقدار لازمآب مرغ: سه و یک دوم پیمانهروغن: 3 قاشق سوپ خورینمک: :به مقدار لازمفلفل سفید (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم مزه دار کردن مرغ:رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوریپیاز (رنده شده): 1 عددماست: 2 قاشق سوپ خوریروغن زیتون: 3 قاشق سوپ خورینمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمحلیم مرغ 
طرز تهیه:

1. مرغ ها را بپزید و استخوان آنها را جدا کنید.

2. گندم پوست کنده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

3. مقداری آب مرغ پخته را اضافه کنید و اجازه دهید بپزند تا گندم نرم شود.

4. ظرف را از روی حرارت بردارید و در ظرف را بگذارید و به مدت چند ساعت کنار بگذارید (ترجیحا از شب تا صبح) سپس ظرف را حدود 5 الی 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید.

5. تمام مواد برای مزه دار کردن را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

6. مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید.

7. گندم پخته را به همراه آب مرغ روی حرارت قرار دهید و مرتب آن را به کمک قاشق چوبی یا گوشت کوب بکوبید تا کاملا له شود.

8. روغن، نمک، فلفل سفید پودر شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

9. اجازه دهید کاملا بپزد و حلیم کاملا جا بیفتد. حلیم را به ظرف مناسبی انتقال دهید.

10. مرغ مزه دار شده را در تابه تفت داده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید و به همراه حلیم سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار