تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه خورشت باقلا سبز مجلسی و خوش رنگ

آموزش کامل طرز تهیه خورشت باقلا (باقالی) سبز مجلسی و خوش رنگ

در این مطلب از سایت نسیم فان طرز تهیه خورشت باقلا (باقالی) سبز را برای شما عزیزان آماده کرده ایم که غذایی فصلی و فوق العاده خوشمزه است. امیدواریم که این پست همانند پست های قبلی که در مورد نحوه پخت خورشت های کرفس، ریواس، داوود پاشا، قیمه، مرغ هندی با ماست، و هویج بود مورد توجه شما قرار بگیردو با ما همراه باشید…

آموزش کامل طرز تهیه خورشت باقلا (باقالی) سبز مجلسی و خوش رنگ

مواد لازم: باقلای بدون پوست: یک کیلوگرم گوشت لخم: نیم کیلوگرم پیاز: یک عدد شوید تازه: نیم کیلوگرم سی: ۴ حبه نمک، فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم پودر زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری

آموزش کامل طرز تهیه خورشت باقلا (باقالی) سبز مجلسی و خوش رنگ

طرز تهیه: ابتدا شوید را پاک کرده و خوب بشویید. سپس داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد آن را ریز خرد کنید. در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌ گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس شوید خرد‌شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این فاصله، سیرها را نیز پوست کنده و ریز خرد کنید. سپس به همراه شوید سرخ کنید. در پایان، شعله اجاق‌ گاز را خاموش کنید و مواد تفت ‌داده ‌شده را کنار بگذارید. پیاز را به ‌صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس پیاز را اضافه کنید و به ‌طور کامل تفت دهید. البته هنگام سرخ شدن پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. از طرف دیگر، گوشت را پاک کرده و بعد از شستن به ‌صورت قیمه‌ای خرد کنید. سپس به قابلمه حاوی پیاز داغ بیفزایید. حالا به مخلوط گوشت و پیاز حدود ۲ تا ۳ لیوان آب‌جوش اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت به‌طور کامل بپزد. باقلا را به همراه شوید، سیر خرد‌ شده و کمی نمک به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد که معمولا حدود ۴۵ دقیقه زمان می‌برد. بعد از جا افتادن خورش می توانید کمی محلول زعفران (یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر زعفران را در یک استکان آب جوش حل کنید) به آن اضافه کنید. بعضی‌ها در مراحل پایانی پخت این خورش، تخم‌مرغ نیز به ‌آن می‌افزایند. به این ترتیب که با توجه به این میزان مواد، زرده و سفیده دو عدد تخم‌مرغ را از هم جدا کرده، ابتدا سفیده تخم‌مرغ ها را به خورش اضافه می‌کنند و همان‌طور که قابلمه روی شعله اجاق‌گاز قرار دارد، هم می‌زنند تا سفیده‌ها با مواد مخلوط شوند و بپزند. سپس زرده‌ها را روی خورش می‌ریزند و با گذاشتن در قابلمه، ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر می‌کنند تا زرده‌ها سفت شوند و در پایان به‌همین صورت سرو می‌کنند.

آموزش کامل طرز تهیه خورشت باقلا (باقالی) سبز مجلسی و خوش رنگ

مطالب مرتبط:

طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی و خواص کرفس + ویدئو آموزشی

آموزش روش پخت خورشت گیلانی آلو مسما با مرغ + فیلم

طرز تهیه خورشت به مجلسی و خوش رنگ + فیم آمورشی

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج مجلسی با گوشت و مرغ + فیلم آموزشی

طرز تهیه خورشت ترکیه ای داوود پاشا خوشمزه

مطالب مرتبطتاریخ واریز سود سهام عدالت سال 95 و سال 96تاریخ واریز سود سهام عدالت سال ۹۵ و سال ۹۶طرز تهیه خورشت لوبیا سبز مجلسی و خواص لوبیا سبز + فیلم آموزشیطرز تهیه خورشت لوبیا سبز مجلسی و خواص لوبیا سبز + فیلم آموزشیطرز تهیه خورشت ریواس مجلسی + فیلم آموزشیطرز تهیه خورشت ریواس مجلسی + فیلم آموزشیطرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی و خوشرنگ + فیلم آموزشیطرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی و خوشرنگ + فیلم آموزشیطرز تهیه دسر خورشت ماست مجلسی و خوشرنگ + فیلم آموزشیطرز تهیه دسر خورشت ماست مجلسی و خوشرنگ + فیلم آموزشی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار